Daco Dakwerken uit Ronse realiseert ook gevelbekledingen

Dakbedekking

De voornaamste functie van je dak is de bescherming van je woning. Een kwalitatieve dakbedekking houdt namelijk je gebouw waterdicht en stofvrij. Daarnaast heeft dakbedekking meer en meer ook een esthetische functie. De verschillende materialen dragen bij tot eigen charme en uitstraling van je woning.

Lees meer over dakbedekking »


Gevelbekleding

Standaard wordt er gekozen voor een afwerking met bakstenen. Wil men meer eigenheid aan zijn woning geven, kiest men voor een ander materiaal dan stenen. Dit kan zorgen voor een betere waterdichting van de gevel.

Lees meer over gevelbekleding »


Platte daken

De voornaamste functie van je dak is de bescherming van je woning. Een kwalitatieve dakbedekking houdt namelijk je gebouw waterdicht en stofvrij.
De verschillende materialen dragen bij tot eigen charme en uitstraling van je woning.

Lees meer over platte daken »


Isolatie

Goed isoleren is belangrijk. Voor het milieu, maar ook voor de energiefaktuur. Wie zijn dak en muren isoleert, bespaart tot 60 % energie. Reden te meer om te gaan voor de beste isolatie.

Lees meer over isolatie »


Sanitaire werken

Nog niet eens zo lang geleden waren badkamers niet veel meer dan kleine, verdoken ruimtes die bestonden uit een wastafel, een wc en een klein zitbad. Ondertussen is er natuurlijk veel veranderd. En gelukkig maar. Wij verzorgen ons lichaam steeds beter en de badkamers zijn meer dan ooit oases van rust. Pareltjes voor de echte genieters. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledige verbouwing of een herstelling.

Lees meer over sanitaire werken »


Ventilatiesystemen (Renson)

Basisventilatie zorgt voor een goede luchtkwaliteit in de leefruimtes. Door middel van voldoende verse buitenlucht wordt de verontreinigde binnenlucht uit het gebouw verdreven volgen het principe van toevoer, doorvoer en afvoer van lucht.

Lees meer over ventilatiesystemen »

Onze activiteiten

webdesign Flockdesign Ronse