Daco Dakwerken uit Ronse realiseert ook gevelbekledingen

Gevelbekleding

Standaard wordt er gekozen voor een afwerking met bakstenen. Wil men meer eigenheid aan zijn woning geven, kiest men voor een ander materiaal dan stenen. Dit kan zorgen voor een betere waterdichting van de gevel.


Leien

Gevel leien

Leien zijn geschikt voor alle soorten daken en gevels, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. De leien kunnen zowel op dak als gevel met dezelfde overlap geplaatst worden, u kan dus een perfecte continuïteit creëren tussen dak en gevel. De verschillende formaten, de verschillende kleuren en de vele manieren van plaatsing zorgen ervoor dat uw dak en gevel gepersonaliseerd worden. Behalve de klassieke grijze, blauwe en zwarte leien, kan u ook kiezen voor leien in rood-, bruin-, en rozetinten. Een warme, rustiek uitstraling bereik je met bruingevlamde leien. Leien zijn beschikbaar rechthoekig of ruitvormig, met afgeronde hoeken.


Profielplaten

Profielplaten

Wij bieden externe en interne bekledingen (afdekplaten of liners), afstandhouders voor complexe meervoudige beplatingen, structuurelementen zoals spanten of staanders, evenals bevestigingen en geplooide en gelaste afwerkingstukken.
Wij hebben talrijke oplossingen van het type sandwichpaneel, met kernen van PUR/PIR of rotswol, die in elk lastenboek passen.
Men kan gevels ontwerpen zonder zichtbare bevestigingen of men kan de bevestigingen juist benadrukken, met horizontale en verticale nerven en een combinatie van kleuren en onderdelen.


Zink

Gevel zink

Als u kiest voor een VM zink gevelbekleding kan u als klant genieten van alle kwaliteiten : beperkte onderhoud, lange levensduur, flexibiliteit als bouwmateriaal en esthetiek.


Cedral (vroeger Sidings)

De CEDRAL stroken zijn vervaardigd uit vezelcement, een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. De gevelstroken zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: CEDRAL Wood biedt u de bekende cederhoutstructuur en CEDRAL Smooth heeft een licht gestructureerd uitzicht. Ze zijn ook perfect combineerbaar met het gamma CEDRAL Board voor het bekleden van dakranden dankzij het gelijklopend kleurenschema.

Onze activiteiten

webdesign Flockdesign Ronse