Daco Dakwerken uit Ronse realiseert ook gevelbekledingen

Isolatie

Goed isoleren is belangrijk. Voor het milieu, maar ook voor de energiefaktuur. Wie zijn dak en muren isoleert, bespaart tot 60 % energie. Reden te meer om te gaan voor de beste isolatie.


Powerwall voor gevels

Powerwall isolatie

Powerwall zorgt voor een duurzaam, efficiënt en doorlopend isolatieschild rond de woning, dat kan gecombineerd met een brede waaier aan gevelafwerkingen. Bovendien wordt het in een mum van tijd geplaatst, is het geschikt voor renovatie én nieuwbouw en staat het garant voor uitstekende thermische prestaties. Kortom, een muur met power.


Powerroof voor daken

Powerroof isolatie

Powerroof is een uniek isolatiesysteem voor het hellende dak. Het is een harde isolatieplaat die altijd haar vorm behoudt, niet doorbuigt en bijzonder moeilijk samendrukbaar is. Door het gebruik van het rectivent onderdakfolie op de aluminium bekleding van de harde isolatieplaat is het dak voorzien van bescherming tegen alle weersomstandigheden. Door de bijzonder samenstelling is de plaat ongevoelig voor veroudering. Door de gesloten celstructuur in combinatie met de zuivere aluminium bekleding is de plaat waterafstotend en ongevoelig voor vocht. Door zijn perfecte aansluitende tand- en groefverbinding zijn er geen koude bruggen.

Onze activiteiten

webdesign Flockdesign Ronse