Daco Dakwerken uit Ronse realiseert ook gevelbekledingen

Dakbedekking

De voornaamste functie van je dak is de bescherming van je woning. Een kwalitatieve dakbedekking houdt namelijk je gebouw waterdicht en stofvrij. Daarnaast heeft dakbedekking meer en meer ook een esthetische functie. De verschillende materialen dragen bij tot eigen charme en uitstraling van je woning.


Keramische pannen

Keramische pannen

Ieder gebouw, en dus ook ieder dak heeft zijn eigen typerende stijl en vorm. Daarom bestaat er een enorm gamma aan pannen. Al sinds de tijd van de oude Grieken en Romeinen zijn dakpannen uit gebakken klei de traditionele dakbedekking in onze contreien. Maar oubollig zijn ze allesbehalve. Keramische pannen zijn tegenwoordig beschikbaar in een waaier van kleuren en vormen. Gaat men voor traditioneel dan kiest men een gegolfde pan, voor een moderne en strakke woning kiest men voor een vlakke pan. Gaat men voor een charmante look dan kiest men voor een tegelpan.


Kunstleien

Kunstleien

Leien zijn geschikt voor alle soorten daken en gevels, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. De leien kunnen zowel op dak als gevel met dezelfde overlap geplaatst worden, u kan dus een perfecte continuïteit creëren tussen dak en gevel. De verschillende formaten, de verschillende kleuren en de vele manieren van plaatsing zorgen ervoor dat uw dak en gevel gepersonaliseerd worden. Behalve de klassieke grijze, blauwe en zwarte leien, kan u ook kiezen voor leien in rood-, bruin-, en rozetinten. Een warme, rustiek uitstraling bereik je met bruingevlamde leien. Leien zijn beschikbaar rechthoekig of ruitvormig, met afgeronde hoeken.


Natuurleien

Natuurleien als dakbedekking

Natuurleien hebben een natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en ecologie. De blauwachtige leisteen heeft veranderlijke reflexen en zijn uitermate geschikt om aangewend te worden op de meest complexe daken. Natuurleien zijn vorstvrij, waterdicht en onveranderlijk door andere elementen en weersinvloeden.


Zinkleien

Zinkleien

Zinken leien zijn een alternatief voor alledaagse leien of andere vormen. Ze zijn duurzamer, eenvoudiger in plaatsing en lichter in gewicht. Wat ons toelaat een lichtere draagconstructie te voorzien.


Koperleien

Koperleien

Koperen leien zijn een alternatief voor alledaagse leien of andere vormen. Ze zijn duurzamer, eenvoudiger in plaatsing en lichter in gewicht. Wat ons toelaat een lichtere draagconstructie te voorzien.
Koperen bedekkingen dragen enorm bij aan het esthetisch aspect van uw gebouw.


Overzetdaken

Overzetdaken

Een overzetdak is een voorlopig dak. Een voordeel daarvan is de inkorting van termijn, gebouw blijft beschermd tegen weersinvloeden en er kan te allen tijde gewerkt worden in droge omstandigheden.


Sandwichpanelen

Sandwichpanelen

Zelfdragende panelen met een grote spanwijdte en draagvermogen. Kunnen verkregen worden in een geprofileerde of gegolfd elementen tot vlakke of getande buiging. Een volledig gamma die dienst doet als isolatie en plafondafwerking.


Zink staande naad

Zink staande naad

Dak installateurs kunnen zink eenvoudig bewerken, plooien en op die manier het dak en gevel esthetisch afwerken. VM zink ontwikkelt innovatieve daksystemen die creatieve ontwerpmogelijkheden bieden aan architect en zinkwerker. U kan kiezen uit standaard of op maat systemen. Zink is de duurzame huid van uw project.

Onze activiteiten

webdesign Flockdesign Ronse